CONSTANTA Telefon: 0730  784  004 Email: makinovatorddd@yahoo.com

DESPRE NOI

MAK INOVATOR DDD

activeaza atat judetul Constanta cat si in celelalte judete si este specializata in sevicii complete de:

Dezinsectie - (activitatea de combatere a insectelor in stadiul de larva sau adult cu substante chimice specifice);

Dezinfectie (activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substante specifice, in scopul eliminarii surselor de contaminare);

Deratizare (activitatea de starpire a soarecilor si sobolanilor prin otravire cu substante chimice sau prin culturi microbiene).

Executam operatiuni de distrugere a insectelor zburatoare si taratoare ( tantari, muste, gandaci, plosnite, capuse, viespii, molii, etc.), cat si a rozatoarelor ( sobolani, soareci,etc. ) in spatii deschise, ( terase, curti ), cat si in spatii inchise de orice tip, ( restaurante, birouri, spatii de locuit, depozite, institutii, etc…)

Daca sunteti in cautarea unei companii care executa la sandarde de pregatire profesionala servicii de D.D.D. atunci ati ajuns pe site-ul potrivit.

Garantam cea mai buna calitate! Costurile lucrarilor vor fi stabilite in functie de necesitatile clientului (marimea suprafetei, grad de infestare, substante folosite, numar de operatiuni etc).

CUI I SE ADRESEAZA SERVICIILE NOASTRE DE DERATIZARE, DEZINFECTIE SI DEZINSECTIE?

Persoane fizice

Societatea noastra detine toate autorizatiile necesare iar echipa noastra beneficiaza de sistemul de management al calitatii si sistemul de management al mediului conform standardelor legale.

Institutii publice

Cele mai eficiente interventii de Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie pentru unitati sanitare, militare, de invatamant, piete sau alt tip de institutii publice.

Agenti economici

Cu personal calificat in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie , MAK INOVATOR DDD ofera clientilor servicii de inalta calitate.